Denumire curs
3 zile
Sistem de management al sigurantei alimentelor conform ISO 22000:2018
Perioada si loc de desfasurare
24 – 26.02.2025
Online
Obiective
Proiectarea, implementarea si imbunatatirea unui SMSA avand in vedere rezultatele pe care organizatia doreste sa le atinga
Grup tinta
– Reprezentanti ai managementului pentru siguranta alimentelor
– Specialisti din departamentul calitate / siguranta alimentelor din cadrul organizatiilor care formeaza lantul alimentar
– Conducatori echipa pentru siguranta alimentelor
– Membri echipa pentru siguranta alimentului
– Sefi de compartimente
– Toate persoane implicate in implementarea si/sau functionarea unui sistem de management al sigurantei alimentului
Tematica
– Prezentarea cerintelor referentialului ISO 22000:2018
– Prezentarea principiilor HACCP
– Stabilirea obiectivelor si planificarea sistemului de management al sigurantei alimentelor
– Prezentarea etapelor de lucru în vederea documentarii, implementarii si mentinerii unui sistem de management al sigurantei alimentelor
Competente dobandite
– Stabilirea modului de grupare a produselor si de analiza a pericolelor privind siguranta produselor alimentare
– Documentarea SMSA
– Implementarea SMSA
– Monitorizarea SMSA
– Instruirea personalului
– Realizarea auditului intern
– Coordonarea realizarii analizei managementului
– Imbunatatirea SMSA